Моето подсъзнание е моят партньор в постигането на успех, пише

...
 Моето подсъзнание е моят партньор в постигането на успех, пише
Коментари Харесай

Как да сбъднете мечтите си с помощта на мисълта

 „ Моето подсъзнание е моят сътрудник в постигането на триумф ", написа Джон Кехоу, създател на бестселъра „ Подсъзнанието може всичко ". „ Първата стъпка към започване на нов живот е изненадващо елементарна: просто би трябвало да следвате потока на мислите си и да ги насочвате по съответния метод. " Предлагаме ви 20 цитата от книгата на Кехоу за това по какъв начин да сбъднете фантазиите си благодарение на мисълта. Според създателя е по силите на всеки.
1. За да измененията външните условия, първо би трябвало да измененията вътрешните. Повечето хора се пробват да трансформират външните условия. Ако не измененията мислите и убежденията си, сходни опити не водят до нищо или дават единствено временен резултат.
2. Всяка мисъл, която поражда в мозъка ви и пуска корени там, ще окаже въздействие върху живота ви.
3. Винаги бъдете наясно с това, което мислите. Днешните мисли основават вашето бъдеще. 4. Когато измененията отношението си към хората, те стартират да се отнасят към вас по друг метод.
5. За да продължите напред е належащо - и това е много съществено изискване - да измененията метода си на мислене.
6. Искате ли да измененията житейските си условия? За да извършите това, развийте нужния вид схващане в себе си. Успешният човек постоянно има разум, надъхан за триумф. Богатият човек развива схващане, настроено към благосъстояние, мислите му са отдадени на просперитета, триумфа и материалното благоденствие. Това е неговият метод на мислене.
7. Винаги визуализирайте задачите си по този начин, като че ли ви се случват сега. Превърнете го в действителност в мозъка си. Създавайте детайлни изображения. Влезте в ролята и въображаемо я изиграйте. Мислено си представяйте задачата си най-малко един път дневно, без да пропускате нито един ден. Повторението е майка на знанията.
8. Решете какво желаете да постигнете: да издържите изпит, да получите покачване, да срещнете някого, да извършите доста пари, да спечелите в скуош. Отпуснете се. Откъснете се от бизнеса за няколко минути и си поемете мирис, отпочивайки тялото и душата си. В продължение на пет до 10 минути въображаемо си представете мечтаната действителност.
9. Винаги използвайте тази техника с мисълта, че имате това, което желаете, или сте постигнали това, към което се стремите. Правете това постоянно, безусловно всеки ден, най-малко пет минути. Много по-добре е да вършиме това за пет минути всеки ден, в сравнение с за един час един път седмично.
10. Една единствена мисъл няма огромна мощ, само че когато я повтаряте неведнъж, тя може да бъде съсредоточена и ориентирана, нейната мощ може да се усили. Колкото по-голям е броят на повторенията, толкоз по-голяма и насъбраната мощ.
11. Качеството на живота ви зависи от качеството на вашите мисли.
12. Научете се да мислите за триумф, благополучие, здраве, благоденствие и прогонете безпокойството и страха от главата си. Оставете мозъка си да бъде ангажиран с упованието на най-хубавото, като се уверите, че нормалните ви мисли са заети с това, което желаете да получите от живота.
13. Водата приема формата на съда, в който се намира, било то чаша, ваза или речно корито. По същия метод работи и вашето подсъзнание. То ще основава действителност, съответстваща на това какви облици влагате в ежедневните си мисли. Ето по какъв начин работи ориста ви.
14. Имате доста хрумвания. „ Най-добрият метод да родиш добра мисъл е да родиш доста мисли “, сподели Линус Полинг, Нобелов лауреат по химия. Ако имате единствено една мисъл, единствено едно решение на проблем, тогава имате единствено един курс на деяние. А това е рисковано за живот в свят, в който се изисква еластичност и адаптивност.
15. Всеки път, когато се хванете, че мислите, че имате потребност единствено от една алтернатива, напомняйте си, че това е некреативен метод. Животът е изпълнен с безчет версии и други възможности. Търсете разновидности, като отворите мозъка си, научете се да намирате спомагателни благоприятни условия и решения.
16. Отпуснете цялото си тяло, като поемете няколко дълбоки вдишвания или кръгови придвижвания с раменете. Чувствайте се спокойни и отпуснати. Успокойте мозъка си и по-късно решително си кажете 10 пъти: „ Винаги вземам верните решения “. Почувствайте силата на думите. Говорете решително. След като кажете фразата за финален път, незабавно вземете решение. По този метод ще избегнете логическите разсъждения и ще получите отговор от подсъзнанието. Първото нещо, което ви идва на разум, е вашето решение.
17. Прекарвайте няколко минути всеки ден, наслаждавайки се на мисли за личното си здраве и мощ. Изпратете тези мисли към кръвоносната система, към тъканите, към клетките. Представете си по какъв начин силата се популяризира в тялото ви. Изучавайте тялото си като вълшебен лековит механизъм. Това упражнение е енергизиращ здравословен тоник, който лишава единствено две минути.
18. Всички нови хрумвания или вярвания би трябвало първо да преминат през стадий на поникване, преди да пуснат корени в мозъка ви. Отнема време. Нищо няма да се случи, в случай че опитате един път или два пъти, може би даже двадесет пъти, с цел да насърчите свое ново виждане, поверие, мнение. Необходими са от един до три месеца, с цел да може резултатът от новото разбиране да се вкорени в мозъка. И това е от тридесет до деветдесет ежедневни сесии от пет до 10 минути всяка.
19. Всичко съществува като евентуална опция. От вас се изисква единствено да осигурите заряд от нужната сила и тогава вашата цел ще стане действителност.
20. Бъдещето на индивида се крие в самия него; то живее в него тъкмо в този миг.
Източник
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР